Luchthavenvervoer

Taxi Boogschutter biedt de meest voordelige en vlotte taxidienst voor luchthavenvervoer. Wij bieden snelle en betaalbare service aan om u vanaf Leiden en omstreken naar verschillende luchthavens te brengen. Wij bieden tot wel 50% korting op het vervoer naar vrijwel alle luchthavens: Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam Den Haag Airport,Maastricht Aachen Airport, Groningen Airport.

Particulier vervoer

Woont u in Leiden of in de omgeving van Leiden? Ervaar het gemak en de zekerheid van onze taxi’s in tegenstelling tot de fiets of het openbaar vervoer. Noteer het nummer van Taxi Boogschutter in uw telefoon en bel ons wanneer u vervoer nodig heeft. De chauffeurs van Taxi Boogschutter zullen dan zo spoedig mogelijk voor uw deur staan en u tevens een fantastische service aanbieden. Gun uzelf deze heerlijke luxe en de zekerheid en dat tegen zeer voordelige tarieven.

Zakelijk vervoer

Taxi Boogschutter biedt naast optimale service aan particulieren tevens uitstekende service aan het zaken-/ bedrijfsleven. Is uw bedrijf bijvoorbeeld op meerdere locaties gevestigd en moet uw personeel regelmatig van de ene vestiging naar de andere worden vervoerd. Heeft u vaak buitenafspraken met klanten of luncht u soms ergens met collega’s. Of wilt u dat uw (buitenlandse) zakenrelaties representatief worden vervoerd naar hun bestemmingen. Laat in dat geval Taxicentrale Boogschutter de gastheer zijn voor u en uw zakenrelaties.

Op Rekening Rijden

Op rekening, creditcard of pinnen. Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook per pin/creditcard de taxirit betalen. Ook is het mogelijk voor zakelijke klanten op rekening te rijden. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen. Voor deze diensten zijn er geen extra kosten verbonden. Al onze auto’s zijn voorzien van een mobiele pinautomaat.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op

06 - 17 90 80 99